LAKOSSÁGI EGYÜTTMŰKÖDÉS

Ha nagyszabású projektbe kezdett és úgy döntött, hogy Ön szeretné alakítani élettereit, melyek később az otthont jelentik számára vagy megnyitná egy kávézó, üzlet vagy vendéglő kapuit hamarosan, akkor szívesen veszünk részt bármely álom megvalósításában.

 

Fontos, hogy csapatunk nagyszabású munkákat vezet egész évben, ezért nem csak gyorsak, célratörőek és szervezettek vagyunk, de csúcsrajárattuk problémamegoldó képességeinket is.

 

Ez azt jelenti, hogy ha bármi nem előre látható hibát fedezünk fel egy helyszínen, biztosan meg tudjuk oldani vagy azonnal lesz partnerünk, aki segít az újonnan érkezett feladatban.

Görgessen lejjebb és nézze meg munkafolyamatinkat, hogyan is működik velünk egy közös projekt kivitelezése!

1

ELŐKÉSZÜLETEK

Mielőtt találkozánk, fontos , hogy tudjuk, mik az Ön projektjének legfőbb elemei:

  • Milyen elemeket,feladatokat szeretne, ha elvégeznénk?

  • Van már hozzá tervezet, ötlettár vagy pár stílusfotó?

  • Mikkora tervezi a projekt kezdetét és végét?

2

1-2 óra, ingyenes

TALÁLKOZZUNK!

Mesélje el projektjét és mutasson minél többet belőle

Elkezdődhet a közös ötletelés, mutatunk pár példát, inspirációt és közben felmérjük, hogy mélyen mértékű/léptékű a munka, így tudunk majd hozzá előzetes idő - és árkalkulációt készíteni később.

4

FELMÉRÉS

Ha tetszett ajánlatunk, meg is látogatjuk projektjét

 

Elkészítjük a pontosított alaprajzokat/tervrajzokat és megvizsgáljuk, hogy az adott helyszínnek vannak-e bármilyen buktatói: instabil fal, rossz gépészet. stb.. Ezzel együtt elküldjük Önnek első számlánkat, mely a felmérés költségeit fedezi.

3

ELŐZETES ÁRAJÁNLAT

Kiszámoljuk

A megbeszélés alapján készítünk egy hozzávetőleges költségtervezetet a projekt egészére. Azért nem tudunk egészen pontos árajánlatot adni, mert a felmérések és a tervek pontosítása során a munkaóraszámok és az anyaghasználat mértéke is nőhet vagy csökkenhet

5

PONTOSÍTOTT ÁRAJÁNLAT
& ÜTEMTERV

Minden készen áll ahhoz, hogy elkezdjük a munkát

 

Készítünk egy ütemtervet a kivitelezési munkálatokhoz, amin az is látszik, hogy mikor melyik részen dolgozunk, mit építünk be éppen és milyen együttműködésre van szükségünk az adott időszakban. Ezen a ponton már azt is tudjuk, hogy egészen biztosan milyen költségekkel jár a majd a projekt. Ezzel egy időben kiállítjuk 2. számlánkat, mely a projekt 40%-át fedezi.

6

ÁTADÁS, PROJEKT LEZÁRÁSA

Örömteli pillanatok ezek

 

Átvizsgálunk mindent közösen és hivatalosan is átadjuk a kész projektet, időben, ahogy megbeszéltük.

Kezet fogunk és kiállítjuk utolsó számlánkat.